KAYSERİ TV SERVİSİ

Her marka Tv tamir servisi. Aynı gün tamir ve teslim. Bir yıl garanti.
Şeref Elektronik olarak sektörde 30 yıldır hizmet veriyoruz. Bilgi ve randevu için arayın.

KAYSERİ TV SERVİSİ

Her marka Tv tamir servisi. Aynı gün tamir ve teslim imkanı. Bir yıl garanti. Bilgi ve randevu için arayın.

TV TAMİRCİSİ

Bizi aramanız durumunda en geç bir saat içerisinde hizmet. Kayseri Tv tamircisi.

TV SERVİSİ

Bütün markalara ait Tv servisi. Aynı gün tamir ve telsim ediyor, bir yıl garanti veriyoruz.

TV TAMİRİ

LCD Tv tamiri, LED Tv tamiri, Tüplü Tv tamiri. Profesyonel hizmet, uygun fiyat.

Kayseri Tv Tamir Servisi

Bütün markalara ait Tv tamir servisi. Bizi arayıp arıza kaydı bıraktıktan sonra en geç bir saat içerisinde, adresinize serviz ekibimizi göndererek gerekli tamir işlemlerini başlatıyoruz. Mümkün olması durumunda televizyonu adresinizde tamir ediyoruz. Adreste tamir mümkün olmadığında ise Kayseri merkezinde bulunan iş yerimize getirerek burada gerekli tamir işlemlerini yapıyoruz. İş yerimizin tamirhane kısmı hemen giriştedir. Bu sayede televizyonu tamir ederken bizi izleyebilir ve yapılan tamiratı, değiştirilen parçaları bizzat kendiniz de görebilirsiniz. Şeref Elektronik olarak 30 yılı aşkın süredir Kayseri’de televizyon tamir hizmeti veriyoruz. %100 müşteri memnuniyetine çok önem veriyor, en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sizlere sunuyoruz. Bilgi ve randevu için 7/24 bizi arayabilirsiniz.

Adres: Örnekevler Mahallesi. Salih Avgun Paşa Caddesi. No:16. Kocasinan / KAYSERİ

Telefon: (0532) 308 50 73 – (0352) 222 22 10

KAYSERİ LCD TV SERVİSİ

LCD TV teknolojisi, plazma ve LED TV’lere göre farklılık gösterir. Bu nedenle LCD TV servisi hizmetlerinde bu alanda uzmanlaşmış teknisyenler tercih edilmelidir. LCD TV’ler yanlış kullanım veya parçaların zaman aşımına uğraması nedeniyle eski performansını kaybedebilir. Bu gibi durumlarda gerekli görülmesi halinde orijinal yedek parça değişimleri yapan bir firma ile anlaşmak gerekir.

Şeref Elektronik firmamız tüm marka LCD TV’lerde görülen arızaları gün içerisinde en akılcı yöntemlerle çözüme kavuşturur. Firmamızın Kayseri’nin Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Develi, Bünyan, Pınarbaşı, İncesu, Tomarza ilçelerine kadar uzana geniş servis ağı sayesinde gezici ekiplerimiz arıza çözümü için hemen yola koyulur ve ortalama bir saat içerisinde adresinize ulaşırlar. Gerekli tüm işlemlerin yapılmasının ardından kullanım talimatları ile ilgili bilgi veren ekiplerimiz, bu sayede herhangi bir kullanım hatası yapmanızı da engeller.

KAYSERİ LED TV SERVİSİ

Diğer tüm TV modellerinde olduğu gibi LED TV’ler de iç yapılarında birçok parça barındırdıkları için ısınma, kirlilik veya voltaj nedeniyle bozulabilirler. Bu gibi durumlarda LED TV servisine ihtiyaç duyulur. Ancak her firma bu alanda istenen başarıyı sergilemez. Bunun ana nedeni, tecrübeli bir ekip bulundurmamak, diğer nedeni ise arızanın giderilmesi için uygun yöntemler uygulamamaktır. Yeni tip TV modelleri eskilere nazaran daha küçük parçalara ve daha karmaşık bir sisteme sahiptir. Dolayısıyla sadece alanında uzman olan teknisyenler görülen arızaları en doğru şekilde düzeltebilir.

Şeref Elektronik LED TV servisi, birçok marka LED televizyonların bakımını ve tamirini branşlı ve sertifikalı teknisyenleri aracılığıyla üstlenir. Firmamız bünyesinde; Vestel, Samsung, Toshiba, LG, SEG, Philips, Beko, Arçelik, Axen, Hilevel gibi markalara teknik servis verilmektedir. LED TV teknolojileri konusunda geniş bilgi birikimine sahip olan bizler, tüm hizmetlerimizi uygun fiyatlarla sunmaktayız.

blank

KAYSERİ PLAZMA TV SERVİSİ

Bir diğer hizmet sunduğumuz kategori, plazma TV’lerdir. Plazma TV servisi, her ne kadar günümüzde fazla tercih edilen bir hizmet olmasa da firmamız bu alanda da profesyonel bir işçilik sergiler. Plazma TV’lerde görülen parça arızalarında zaman zaman orijinal yedek parça bulmak zorlu olabilir. Ancak ekiplerimiz tüm model ve marka plazma televizyonların parça değişimlerini orijinal olması kaydıyla garanti kapsamında gerçekleştirir. Bazı firmalar parça değişiminde sahte parçalar kullanarak cihaza zarar verirler. Bu tarz bir hizmet veren firmaları yanlışlıkla tercih etmemek için iyi bir pazar araştırması yapılmalı ve her zaman güvenilir ve müşteri memnuniyeti kazanmış bir teknik servisten yardım alınmalıdır.

Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçeleri başta olmak üzere, Kayseri’nin her yerine anında servis hizmeti sunuyoruz. Bilgi ve randevu almak için bizi arayın.

Kayseri TV Servisi

Tüm marka ve model televizyonlara Kayseri TV servisi olarak hizmet veren Şeref Elektronik firmamızdan aşağıdaki TV arızaları için destek alabilirsiniz;

  • Besleme kartı arızaları,
  • Anakart arızaları,
  • Ekrana ses veya görüntü gelmemesi,
  • Ekranda bölgesel renklerin oluşumu,
  • Cihazın açılmaması,
  • İnvert arızaları.

Bu ve buna benzer tüm sorunlarda Kayseri’nin Fevziçakmak, Erkilet, Alparslar, İldem, Belsin, Mimsin, Anayurt, Boztepe, OSB, Gültepe, Argıncık, Yıldırım Beyazıt, Mevlâna, Mimarsinan, Sahabiye mahallelerine kadar ulaşan gezici ekiplerimiz hizmet verecektir. Tek yapmanız gereken bizleri aramak ve arıza kaydı oluşturmaktır. Hemen yola koyulan ekiplerimiz ortalama bir saat içerisinde adresinize ulaşır ve arıza kaynağını tespit eder. Ardından bütçenize uygun fiyat ortalaması teklif edilir ve kabul etmeniz halinde tamir işlemi yapılır. Buna ek olarak uzman ekiplerimiz arızalar hakkında bilgilendirme yapmayı da ihmal etmez. Ve en önemlisi tüm bunlar garanti kapsamında gerçekleştirilir.

Firmamızın verdiği hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak ve çalışma şeklimizi görmek isterseniz bizlere aşağıdaki iletişim ve adres bilgileri üzerinden ulaşabilirsiniz;

Adres: Örnekevler Mh. Salih Avgun Paşa Cd. No:16. Kocasinan / KAYSERİ

Telefon: 0532 308 50 73

ÜRÜNLER

KAYSERİ TV SERVİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

7/24 bizimle iletişime geçebilirsniz.

Cep1: 0532 308 50 73

Cep2: 0532 308 50 73

Sbt: 0352 222 22 10

Adres: Örnekevler Mh. Salih Avgun Paşa Cd. No: 16. Kocasinan / Kayseri

KAYSERİ TV SERVİSİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Bu saatler arasında iş yerimiz açık olup, servis hizmetimiz mevcuttur.

Pazartesi – Cuma07:30 – 21:30
Cumartesi – Pazar07:30 – 21:30

TV Servisi

Model ve marka fark etmeksizin tüm TV’ler zamanla kullanım süresinden veya yanlış kullanım tekniklerinden kaynaklı olarak bozulabilir ve TV servisi hizmetine ihtiyaç duyar. Bu gibi durumlarda garantili çalışma prensibine sahip, uzman bir firmadan yardım alınmalıdır. Uzman firma, cihazdaki sorunun kaynağını en doğru yöntemlerle belirler ve bu sayede cihaza zarar vermeden eski performansına kavuşturur.

Şeref Elektronik TV Servisi olarak 30 yılı aşkın süredir yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyim sayesinde Kayseri’nin neredeyse tüm ilçe ve mahallelerine televizyon tamir ve bakım servisi sunmaktayız. Firmamız LED, LCD, plazma ve tüplü birçok TV modellerinin onarımını gerçekleştirir. Yapılan işlemlerin tümü garanti kapsamında ve orijinal yedek parça değişimleri ile uygulanır.